Mi hiszünk a
megújuló energiahordozók biogáztechnológia zöldenergia hulladékhasznosítás környezetkímélő megoldások
fontosságában!

KÉRJEN SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT ONLINE! KÉRJE MOST!

RENEXPO Európában

Egyre nagyobb teret hódit a megújuló energiák kiaknázását célzó beruházások száma, miközben a természeti erőforrásokkal kapcsolatos kutatások és tudományos eredmények is egyre biztatóbb eredményeket hoznak. Európa szerte számos szakmai vásár és kongresszus foglalkozik a témával, felvonultatva az újdonságokat és a piacon elérhető legjobb megoldásokat.

Elkészült Magyarország Megújuló Energia Hasznosítási Cselekvési Terve, melynek legfontosabb feladata, hogy kijelölje azokat az alapelveket, cselekvési irányokat és intézkedéseket, amelyekkel teljesíthető 2020-ra a 14,65 százalékos megújuló energiahordozói részarány az energiaforrások felhasználásában. Ezen kívül várhatóan a napokban indul ismét útjára az Új Széchenyi Terv, amely nagy mértékben elősegíti a zöld gazdaság fejlődését.

A RENEXPO® 2011-ben
2011 első félévében az EU elnökség hatására Európa figyelme Magyarországra összpontosul, és az ország a régió találkozópontjává válik. Ebben az időszakban fogadják el várhatóan az Unió középtávú energiastratégiáját, melynek köszönhetően a megújuló energiák is még nagyobb szerepet kapnak.

A RENEXPO® idei kiemelt szerepét erősíti, hogy a rendező REECO Hungary Kft. megkapta a hivatalos EU elnökségi logó használatát és a bioenergia, napenergia és geotermia témakörökben megrendezésre kerülő konferenciákat felvették a hivatalos magyarországi EU-rendezvények közé.